- PORTADA
- CONCELLO
- ÁREAS DE ACTUACIÓN
- CULTURA
- DEPORTES
- EMPREGO
- PRESENTACIÓN
- CADRO DE PERSOAL
- FUNCIÓNS
- BOLSA DE EMPREGO
- Plan de Emprego Local (PEL Reactiva)
- COWORKING
- CMAT – Costa da Morte Asociación Turística
- PROGRAMA INTEGRADO DE EMPREGO: ReActiva
- PROXECTO REDE XIANA
- GALP Costa da Morte
- PLAN REVIVE COSTA DA MORTE
- OBRADOIRO DE EMPREGO “ESCOLA DE VELA DA COSTA DA MORTE- FASE II"
- FORMACIÓN
- SERVIZO GALEGO DE COLOCACIÓN
- SUBVENCIÓNS
- EN IMAXES
- LIGAZÓNS
- CONTACTO
- SERVIZOS SOCIAIS
- PRESENTACIÓN
- CADRO DE PERSOAL
- ÁREAS DE ACTUACIÓN
- PROGRAMAS BÁSICOS
- PROGRAMA DE EDUCACIÓN FAMILIAR
- PROGRAMA DE VOLUNTARIADO
- ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL "A CASA DOS TÍTERES"
- BENEFICIO FAMILIAS NUMEROSAS
- FAMILIA
- CENTRO DE MAIORES
- II PLAN MUNICIPAL DE IGUALDADE DE OPORTUNIDADES PARA HOMES E MULLERES
- CONVOCATORIA DE AXUDAS
- LIGAZONS
- CONTACTO
- POLICÍA LOCAL
- PROTECCIÓN CIVIL
- URBANISMO
- TURISMO
- PRESENTACIÓN
- RUTAS TURÍSTICAS
- SENDA DOS ANLLÓNS
- SENDEIROS POR CABANA
- PERSOEIROS
- ROMARÍAS
- PRAIAS
- GUÍA DE HOSTALARÍA
- PATRIMONIO
- HISTORIA
- PUBLICACIÓNS
- SERVIZOS PÚBLICOS
- CONTRATACIÓN
- PERFIL DO CONTRATANTE
- SELECCIÓN DE PERSOAL
- CONTRATOS MENORES
- NOVAS
- AXENDA
- CONTACTO
A rapazada de Cabana participou esta mañá na actividade ‘Fai clic o teu bocata’
Galego

<p>Cabana, 23 de agosto 2022 – A rapazada de Cabana participou esta mañá na actividade ‘Fai clic o teu bocata’, unha iniciativa impulsada pola Consellería do Mar para potenciar o interese dos nenos e nenas polo consumo dos produtos do mar, incidindo nas dietas equilibradas e valorizar en conserva de Galicia. Trátase dunha iniciativa impulsada pola Consellería do Mar para potenciar o interese dos nenos e nenas polo consumo dos produtos do mar, incidindo nas dietas equilibradas e valorizar os produtos en conserva de Galicia. Tivo lugar no Polideportivo municipal, onde acudiron unha vintena de cativos e cativas, onde lles transmitiron a importancia destes produtos na dieta, así como o fomento do seu consumo. A través deste obradoiro, a rapazada puido coñecer máis fondamente as especies e o papel das persoas consumidoras á hora de preservar os recursos mariños. Tamén puideron manipular os alimentos do mar desde un punto de vista gastronómico, empregando produtos en conserva como base para realizar pratos sinxelos como un bocata.</p>